Harta site-ului
Ajutor
Continuă lucrările de întreținere și reparație a drumurilor publice locale de interes raional
Continuă lucrările de întreținere și reparație a drumurilor publice locale de interes raional

În raionul Dubăsari continuă a fi executate lucrările de întreținere curentă, reconstrucție și  de reparație capitală a drumurilor publice locale de interes raional, conform Programului raional de reparație și întreținere a drumurilor publice locale de interes raional pentru anul 2022.
Pe parcursul zilei de ieri, 9 august, vicepreședintele raionului dl Oleg SOLTAN, împreună cu specialiștii Secției construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului dna Zinovia Sîrețanu și dna Ana Nițulaș, au efectuat vizite în localitățile din platoul Coșnița. Vizitele date s-au axat pe monitorizarea cât și mersul lucrărilor necesare de a fi efectuate conform caietelor de sarcini.
În platoul Coșnița se execută lucrări de plombare a gropilor la îmbrăcămintea asfaltică degradată cât și lucrări de reînoire a marcajului pietonal și longitudinal. Lucrările date sunt executate de către SA Drumuri Criuleni.
Totodată, intensiv, se lucrează și la sistemul de scurgere a apelor pluviale la drumul L425 Pîrîta-Coșnița, s. Coșnița. Menționăm că, din cauza nefuncționalității sistemului de scurgere la porțiunea de drum menționată, în urma precipitațiilor, drumul devenea practic impracticabil, prezentând un pericol eminent pentru circulația rutieră cât și locuințele din apropiere. Lucrările sunt executate de către SRL Group One.
Marina LUPAȘCO, specialist superior
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Continuă lucrările de întreținere și reparație a drumurilor publice locale de interes raional - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta